Vrijblijvende studie naar de mogelijkheden van uw gebouw?

Uw nieuwe kijk op Uw vastgoed!

Haalbaarheidsstudie voor nieuwbouw en herontwikkeling

Heeft u een locatie of gebouw dat niet meer aan de technische of functionele eisen voldoet? Wilt u weten wat de technische, functionele en financiële mogelijkheden zijn om dit gebouw of deze locatie op een andere manier in te richten, te verbouwen of uit te breiden of te vervangen door nieuwbouw? Wilt u mogelijk de locatie inzetten voor een ander doel, waarvoor de bestemming gewijzigd moet worden? Dan zijn wij u graag van dienst met een haalbaarheidsstudie voor uw vastgoed.

Wij brengen graag de mogelijkheden voor u in beeld in een compacte en heldere haalbaarheidsstudie voor uw vastgoed. Hierin worden alle gewenste scenario’s op hoofdlijnen uitgewerkt en vergeleken. Hierbij besteden we aandacht aan zowel functionele, technische als financiële aspecten. Waar nodig maken we een massastudie of een schetsontwerp voor de gewijzigde bebouwing of indeling. Ook de juridische mogelijkheden van de locatie (bestemmingsplan) en overige relevante regelgeving wordt bestudeerd. U kunt bij ons zowel terecht voor haalbaarheidsstudies voor de herontwikkeling van uw vastgoed en nieuwbouw.

Op basis hiervan kunt u een weloverwogen keuze maken voor één bepaalde ontwikkelingsrichting.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze vastgoedspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.