Prins Hendrikplein 17 te Den Haag, VERKOCHT: 4 luxueuze appartementen (tussen 90m² en 268m²)

Kijk hier naar de plattegronden

Wonen in een hippe en sfeervolle buurt “ Het Zeeheldenkwartier”

Het Zeeheldenkwartier is niet alleen één van de oudste, maar zeker ook één van de populairste Haagse stadswijken. Deze sfeervolle wijk wordt begrensd door de Laan van Meerdervoort, de Zeestraat, de Toussaintkade, de Hoge Wal en de Waldeck Pyrmontkade.
Niet alleen is dit een geliefde woonwijk, er zijn ook talloze leuke niet alledaagse winkeltjes te vinden.. U zult hier een verrassende verscheidenheid aan winkels vinden. Neem er de tijd voor, want hier kijkt U echt de ogen uit.
In de Prins Hendrikstraat om de hoek en evenzo aan de Piet Heinstraat iets verderop treft U meerdere gezellige winkels. Het strand, de zee en duinen zijn op ca. 10 autominuten afstand, evenals de diverse sportverenigingen (o.a voetbal, cricket, korfbal en tennis) in o.a. de Bosjes van Pex en Benoordenhout.

De bijna liefkozende naam “De Piet Hein of De Prins Hendrik” geeft al aan dat deze straten om de hoek voor duizenden Hagenaars een soort van vertrouwde vrienden zijn. Hier vindt U diverse kwaliteitswinkels voor uw dagelijkse levensonderhoud. Zowel de Prins Hendrikstraat als Piet Heinstraat wisselen in een goede harmonie van gespecialiseerde lokale ondernemers tot groter opererende winkels. Opvallend is vooral het oog van de lokale ondernemers op duurzaamheid, biologisch eten en drinken. Dat komt vooral tot uitdrukking op de Zeeheldenmarkt op het Prins Hendrikplein. Iedere donderdag wordt er van 11.00 tot 19.00 uur, een duurzame weekmarkt gehouden. Op de Zeeheldenmarkt is een uitgebreid aanbod van verse producten en producten die ergens anders niet of beperkt te vinden zijn. Trefwoorden zijn: duurzaam, vers, ambachtelijk en uit de buurt of regio.

Ook treft U het met het restaurantaanbod in directe omgeving: Indonesisch, Japans, Italiaans, Chinees. Het is dus ook lekker eten in de directe nabijheid. Verder voorziet de buurt ook ruimschoots in de diverse gezellige uitgaansgelegenheden.

Van oud stoffig kantoorpand naar luxueus en fris appartementengebouw

Op deze plek waar jarenlang kantoor is gehouden, worden nu 4 ruime, karakteristieke en zeer luxueuze appartementen gerealiseerd waarbij de kenmerkende oorspronkelijke rijk gedetailleerde gevel gehandhaafd blijft.
De entreepartij van het gebouw bevindt zich op straatniveau aan het Prins Hendrikplein. Naast de vernieuwde en fraai vormgegeven trappenpartij heeft U het gemak van een lift in het gebouw.
De woningen hebben een riant woonprogramma met grote eetkeuken. De woonkamers van het historische gedeelte bevinden zich aan de voorzijde van de woning, over de volle, bijna 6 meter breedte, van het gebouw. Een geweldig en levendig uitzicht over het gehele plein bieden alle appartementen in dit historische pand.

DE APPARTEMENTEN


 

 begane grond 6-kamer appartement (192m2) excl. stahoogte kelder van 75m²

koopsom € 695.000 von VERKOCHT

Type A,B,C BG definitief in kleurType A,B,C KELDER definitief in kleur


 1e etage 4-kamer appartement (112m2) met lift en riant terras op zuiden

koopsom € 445.000 von VERKOCHT

Type D AANGEPAST BALKON definitief in kleur


2e etage 4-kamer appartement (93m2) met lift en ruim terras op het zuiden

koopsom € 375.000 von VERKOCHT

DEFINITIEF KLEUR app E


 3-kamer topappartement (90m2) met lift en ruim terras op het zuiden

koopsom € 345.000 von VERKOCHT

DEFINITIEF KLEUR app F


 

Zoekt u de charme van een luxueus appartement in het Zeeheldenkwartier met hoge plafonds, ruime kamers, een mooie afwerking, zonnig terras of riante tuin pal op het zuiden en veel licht? Bent u tevens gesteld op de kwaliteit in combinatie met de zekerheid van een nieuwbouwwoning voorzien van hedendaagse installaties en comfort, garantie, indelingsvrijheid en energiezuinigheid?
Al die zaken komen nu samen in dit unieke bouwproject!